Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie, aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier,costul de returnare a produsului va fi suportat de catre cumparator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura si urme de asamblare, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.

ATENTIE: Produsele din categoria Patuturi la comanda - personalizate, in cazul celor personalizate cu poza clientului nu se poate face retur. In cazul in care exista deteriorari in urma transportului clientul are obligatia sa verifice integritatea in prezenta curierului, urmand ca partile cu probleme sa fie inlocuite de catre noi, fara implicarea unui cost din partea clientului.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

 De asemenea, nu se pot returna produsele purtate, folosite si cu etichete rupte.

Produsele ce fac obiectul returului se returneaza, de preferat, in cutia originala.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, intr-un cont bancar furnizat de catre acesta.

In cazul in care ati platit o taxa de transport atunci cand ati primit coletul, contravaloarea acestuia nu se mai returneaza.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti in cazul unui retur


Completarea formularului de retur sau urmand pasii de mai jos :

  1. Ne contactati prin email ;
  2. Noi o sa va raspundem si stabilim impreuna datele de livrare pentru retur;
  3. Dvs.ne trimiteti contul bancar pentru returnarea banilor;
  4. Dupa primirea produsului, se verifica conformitatea lui, iar in termen de maxim 14 zile se face transferul bancar in contul indicat de catre dvs.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania - http://www.anpc.gov.ro/.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon: 0771256507 / 0757579845, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Va multumim,

Echipa jucariafavorita.ro