Nuna - Scaun auto rear facing Norr Granite, 0-18 kg, exclusiv rear-facing, testat ADAC

PRP: 3.219,00 RON
2.499,00 RON (TVA inclus)
Costul livrarii prin curier rapid este de 20 lei
Cod produs - SKU CS08800GRNGL
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Calatoriti confortabil oriunde, in cel mai sigur mod posibil.

Cu un sistem ce evolueaza usor, odata cu cei mici, tehnologia otelului super-rezistent si duritatea testului PLUS, fac ca Nuna NORR sa fie scaunul auto i-Size care trece dincolo de scaunul auto din fiecare zi, facand calatoria de 5x mai sigura cu pozitionare in directia opusa sensului de mers, de la nastere si pana la patru ani. Atat de simplu. Pregatiti de o plimbare?

Aprobat de Testul PLUS - Indicatiile de testare PLUS, + la o viteză mai mare, + la un puls ridicat, + masoara forta aplicata pe gatul unui copil intr-o coliziune frontala.

Depaseste standardele de testare guvernamentale obisnuite.Este proiectat pentru a fi cel mai sigur mod de a calatori - NORR a trecut din proprie initiativa testul suedez PLUS - test cunoscut ca fiind unul dintre cele mai exigente teste din industria scaunelor auto. Testul de renume mondial, PLUS depaseste situatiile si valoriile testelor obisnuite ale scaunelor auto. Toate scaunele de masina care au trecut acest test pana in momentul de fata s-au dovedit a fi de 5x mai sigure.

SIGURANTA

Construit cu mare atentie, NORR depaseste toate obstacolele mentionate mai sus si ofera cea mai sigura metoda de a calatori cu pozitionare in directia opusa a sensului de mers. De departe NORR are grija de micutul tau sa fie in siguranta. Cu tehnologia otelului super-rezistent impreuna cu piciorul de stabilitate si spuma care absoarbe socurile, asigura o protectie de inalta calitate.

ADAPTABILITATE

NORR se evidentiaza Nuna NORR prin faptul ca este aprobat de testul Suedez PLUS si i-Size. Are sistem de rotatie la 360 de grade, protectie laterala Nuna Smart SIP, dar si spuma EPS care absoarbe energia generata de socuri. 9 pozitii ale bratelor ISOFIX pentru instalare ultra-usoara, 7 pozitii de inclinare a sezutului chiar in timpul mersului. NORR dispune de centura de siguranta in 5 puncte si 7 pozitii de reglare a tetierei. Panouri de ventilatie integrate si Husa de vara din mesh inclusa.

INTELIGENTA

Respecta si chiar depaseste standardul i-Size recomandat cu pozitionare rear-facing de la nastere si pana la varsta de patru ani (40 - 105 cm). Recomandat pentru pozitionarea rear facing (cu spatele la sensul de mers): 40-105 cm de la nastere pana la patru ani/18.5 kg.

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate

Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.

Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste odata cu bebelusul.

Ca parte a misiunii noastre de a fabrica responsabil, multe produse Nuna respecta standardele pentru certificarea GREEENGUARD GOLD. Acest lucru inseamna ca ele au fost riguros testate si certificate sa fie conforme cu cele mai stricte standarde referitoare la emisiile a peste 360 de compusi organici volatili (COV) si emisii de chimicale.

Produsele certificate GREENGUARD GOLD respecta unele din cele mai riguroase standarde din lume privitoare la emisiile chimice, incluzand aici nivelurile de formaldehida si ftalati.

Detalii

SKU
CS08800GRNGL
Brand