Masinuta electrica pentru copii 12V Lamborghini red

PRP: 1.199,00 RON
989,00 RON (TVA inclus)
Costul livrarii prin curier rapid este de 20 lei, iar pentru patuturile la comanda este de 40 lei
Cod produs - SKU LAMBO2023
Disponibil - in limita stocului

Descriere

  • LICENTA OFICIALA LAMBORGHINI: Aceasta masina electrica pentru copii are un design realist si captivant. Dispune de o viteza reglabila 3-8 km/h, ceea ce creeaza efectul de rapiditate al unui adevarat Lamborghini! Masina este dotata cu faruri LED, plansa de bord, volan si portiera care se deschide cu piston cu gaz. Ideal pentru copiii cu varste cuprinse intre 3-5 ani.
  • SIGURANTA MAXIMA: Acesta masinuta electrica pentru copii ofera o deplasare confortabila datorita rotilor mari si este dotata cu centura de siguranta si portiera care se poate inchide. Pornirea are loc cu viteza limitata pentru a da timp copiilor sa controleze miscarea.
  • DEPLASAREA MANUALA SAU CU TELECOMANDA: Copiii pot conduce masina jucarie folosind pedala de acceleratie si volanul, exact ca un autovehicul adevarat. Parintii pot prelua controlul deplasarii prin intermediul telecomenzii, dotata cu buton inainte/inapoi, directie si posibilitate selectare viteza. Nota: utilizarea masinutei trebuie sa aiba loc intotdeauna sub supravegherea unui adult.
  • DISTRACTIE MAXIMA: Copiii se pot bucura de muzica in timp ce conduc ascultand melodiile integrate sau, datorita portului USB sau al slotului pentru micro SD, pot asculta melodiile preferate.
  • MATERIALE DE CALITATE: Combinatia de metal si PP face ca masina pentru copii sa fie robusta si utilizata pe timp indelungat. Rotile din plastic sunt rezistente la uzura si nu trebuie umflate.
  • DETALII PRODUS: Dimensiuni generale: 108 x 62 x 40 cm. Sarcina maxima: 25kg. Baterie: 12V 4.5AH. Certificari: EN71-1.2.3, EN62115, EMC,RoHS, RED, RoHS, LVD, ErP. MSDS. Varsta recomandata: 3-5 ani. Sunt necesare 2 baterii AAA pentru telecomanda.


Satisfaceti dorinta celor mici de a sta la volan cu aceasta masina electrica pentru copii. Designul sau captivant cu licenta oficiala Lamborghini face ca experienta de deplasare sa fie realista, datorita rotilor mari, farurilor, portierelor care se deschid si centurii de siguranta. Vitezele diferite permit copiilor sa conduca in siguranta, in timp ce adultii pot controla miscarea masinii din telecomanda

Caracteristici

- Aspect realist cu claxon, faruri, portiere si centura de siguranta

- 2 modalitati de deplasare, manuala si cu telecomanda

- Telecomanda de 2,4G inclusa

- Volan pentru gestionarea directiei, control inainte/inapoi si viteze diferite

- Muzica preinstalata si porturi USB sau carduri SD pentru muzica MP3

- Pentru copii de 3-5 ani (se va utiliza sub supravegherea unui adult)

- Indicator de incarcare baterie

- Este necesara montarea de catre un adult


Specificatii tehnice

- Culoare: Rosie

- Material: PP, metal

- Dimensiuni generale: 108 x 62 x 40 cm

- Dimensiuni scaun: 31.5 x 18.5 x 22.5 cm

- Viteza: 3-8 km/h

- Varsta recomandata: 3-5 ani

- Sarcina maxima: 25kg

- Baterie: 12V 4.5AH x 1

- Motor: 12V390(18000RPM) x 2

- Încarcator: 12V/0.5A x 1

- Durata: 45 minute (in functie de modalitatea de utilizare)

- Prima incarcare: 8-12 ore, incarcari ulterioare: 8-12 ore

- Certificare: EN71-1.2.3, EN62115, EMC,RoHS, RED, RoHS, LVD, ErP. MSDS


Detalii

SKU
LAMBO2023
Categorii