Gentuta-organizator multifunctional Coccolle Thea

PRP: 181,00 RON
79,00 RON (TVA inclus)
Costul livrarii prin curier rapid este de 20 lei,iar pentru patuturile personalizate este de 40 lei
Cod produs - SKU 321000700
Disponibil - in limita stocului

Descriere

Fiecare lucru isi gaseste locul sau!

La fiecare iesire alaturi de copilul tau, numarul obiectelor care trebuie luate la plimbare alaturi de familie poate fi semnificativ. De aceea, gentuta-organizator Thea este un must-have ce trebuie sa faca partea din arsenalul fiecarui nou parinte. Cu dimensiunile sale compacte, dar generoase organizatorul multifunctional Thea este o excelenta completare la cosul de cumparaturi al caruciorului sau al tricicletei.

Acest mic obiect poate face din fiecare plimbare un succes deoarece poate fi folosita atat ca si gentuta purtata pe umar sau pe manerul caruciorului, dar si ca organizator auto care poate fi instalat pe bancheta autoturismului.

Pe langa faptul ca Thea ajuta la depozitarea si transportarea in siguranta a obiectelor necesare fiecarei iesiri, aceasta este echipata cu un suport pentru tableta astfel ca nici o clipa sa nu devina plictisitoare pentru cel mic.

Fabricata din materiale rezistente, tratate impotriva petelor si prafului, Thea este formata dintr-un compartiment larg cu inchidere, un buzunar frontal pentru acces facil si suport transparent pentru tableta (maxim 11.5”). Clemele de prindere sunt multifunctionale si asigura prinderea produselor atat pe manerele carucioarelor si tricicletelor, cat si pe bancheta masinii atunci cand se utilizeaza in masina. Nu in ultimul rand, gentuta Thea poate fi folosita si la modul clasic pe umar.

Caracteristici principale:

  • Realizata din materiale rezistente, anti-praf si anti-pete
  • Culoare placuta, neutra, se potriveste la majoritatea carucioarelor
  • Dimensiune flexibila: suficient de incapatoare pentru plimbarile de zi cu zi, compacta si complementara unui bagaj mai mare
  • Compartimentare smart
  • Adaptabila cu tableta cu diagonala de pana la 11.5” (Ipad)
  • Cleme de prindere pentru manerul caruciorului sau bancheta scaunului

Detalii

SKU
321000700
Categorii
Brand